ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ακόμα δυο νεκροί λόγω του ιού στο νησί μας -Πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ακόμα δυο νεκροί λόγω του ιού στο νησί μας -Πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο

Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών που νόσησαν με κορωνοϊό στην Κύπρο, ανέβηκε στους τρεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από αρμόδιο πρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο.

Ο πρώτος θάνατος λόγω κορωνοϊού είχε ανακοινωθεί το Σάββατο (21/03). Επρόκειτο για τον 70χρονο Βρετανό που νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 70χρονος, όπως είχε κάνει γνωστό επίσημα με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας, παρουσίαζε μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος αλκοολικής αιτιολογίας, οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οξεία νεφρική ανεπάρκεια σε έδαφος χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο ασθενής είχε μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (21/3).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE