ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

Ο πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας Cobalt, Γρηγόρης Διάκος, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 58χρονου πιλότου, ένα από τα τρία θύματα του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Ο κ. Διάκος, όπως σημειώνει σε μήνυμά του στο facebook, εκφράζει στήριξη στους οικείους του εκλιπόντα και εκ μέρους των πρώην συναδέλφων της Cobalt.

Με αφορμή την τραγική είδηση στέλνει και μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία για να λάβει τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, με στόχο να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Αυτούσιο το μήνυμα του κ. Διάκου: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια τόσο εμένα όσο και όλων των πρώην συναδέλφων της Cobalt στην οικογένεια του εκλιπόντος 58 χρόνου πρώην συναδέλφου.
Φίλοι μου πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση,τον πόλεμο υγείας ,να βοηθήσουμε το Ιατρικό και παρα ιατρικό προσωπικό για να κερδίσουμε τον αγώνα με την δική μας συνεργασία και υπευθυνότητα .Όταν γίνεται μια μάχη δεν χωράει ούτε ο τσαμπουκκας ούτε ο εγωισμός. Υπαρχουν οδηγίες από τους ειδικούς επιστήμονες που πρέπει να ακολουθήσουμε .Ας επιτέλους συμπεριφερθούμε μια φορά σοβαρά για να κερδίσουμε αυτή την μάχη και να περιοριστουμε σπίτι μας Γιατί πρέπει πάντα να θέλουμε απειλή η αστυνόμευση για να συμπεριφερόμαστε λογικά? .Αν συμπεριφερθούμε σωστά αυτή η μάχη θα τελειώσει σύντομα και με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες.Μενουμε σπίτι ,περιορίζουμε τις κινήσεις μας και τηρούμε τις οδηγίες υγείας είναι τόσο απλό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE