ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Τρία πρόσωπα δίνουν τη μάχη τους διασωληνωμένα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Τρία πρόσωπα δίνουν τη μάχη τους διασωληνωμένα στο ΓΝ Λεμεσού

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού νοσηλεύονται διασωληνωμένα την Πέμπτη 26/3 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.


Σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Λεμεσού - Πάφου Χρίστο Νικολάου που μίλησε στο ΚΥΠΕ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού βρίσκονται δέκα ύποπτα περιστατικά, ενώ τρία επιβεβαιωμένα περιστατικά είναι διασωληνωμένα και σε σταθερή κατάσταση.
 
Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού μεταφέρθηκε όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα και ιατρός της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου, ο οποίος βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE