ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον θέλει πολύ ο Σωφρόνης όμως τον στέλνουν Κύπρο για άλλη ομάδα – «Θέμα χρόνου να καταλήξει»!

Τον θέλει πολύ ο Σωφρόνης όμως τον στέλνουν Κύπρο για άλλη ομάδα – «Θέμα χρόνου να καταλήξει»!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το μέλλον του Νίκλας Ντιγκινί, ο οποίος απασχόλησε, και μάλιστα έντονα, τον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του sdna.gr, ο Γάλλος φορ μιλάει και με άλλες ομάδες στην Κύπρο εκτός και το πιο πιθανό σενάριο είναι να έρθει Κύπρο αλλά όχι για Απόλλωνα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sdna.gr:

Στην Κύπρο αλλά όχι στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι την καριέρα του ο γάλλος επιθετικός του Άρη.
Τον δρόμο που χάραξε ο Φραν Βέλεθ ακολουθεί όπως φαίνεται και ο Νίκλας Ντιγκινί. Ο Γάλλος που συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις των παικτών του Άρη των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του κιτρινόμαυρου ρόστερ που θα συμφωνήσει με άλλη ομάδα, όπως του δίνει ο νόμος του δικαίωμα να κάνει.

Ο Γάλλος επιθετικός που παραλίγο να αποχωρήσει και τον περασμένο Γενάρη, βρίσκεται σε συζητήσεις με κυπριακές ομάδες και είναι θέμα χρόνου να καταλήξει σε αυτήν που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του SDNA η ομάδα αυτή δεν θα είναι πιθανότατα ο Απόλλωνας Λεμεσού όπως γράφτηκε στο νησί.

The post Τον θέλει πολύ ο Σωφρόνης όμως τον στέλνουν Κύπρο για άλλη ομάδα – «Θέμα χρόνου να καταλήξει»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top