ΕΛΛΑΔΑ

Oι πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού

Oι πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού

Ο Βίτορ Περέιρα θέλει λάτιν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης και γι΄ αυτό ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος στη Νότια Αμερική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» o Λουτσιάνο Γκαλέτι γνωρίζει τον άσο της Εστουντιάντες, Γκουίντο Καρίγιο, με τον 24χρονο Αργεντινό να βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Μάλιστα ο Περέιρα φέρεται να έχει δει σε DVD τον ποδοσφαιριστή, έχοντας θετική γνώμη. Ο Καρίγιο κοστολογείται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως μπορεί να υπάρξει και συμφωνία για συνιδιοκτησία σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει την υπόθεση.

Για τον νεαρό σέντερ φορ πάντως έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπενφίκα, η Ντόρτμουν και η Άντερλεχτ! Το σίγουρο είναι πως αποφάσεις θα υπάρξουν μετά την σύσκεψη κορυφή, που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Παράλληλα, άλλο ένα όνομα από την Λατινική Αμερική έχει πέσει στο τραπέζι. Η εφημερίδα «LiveSport» αναφέρει πως στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο πρώην άσος του Αμβούργου και της Μπάγερν, Πάολο Γκερέρο! Ο 31 χρονος Περουβιανός αγωνίζεται στην Κορίνθιανς, το κασέ του είναι αρκετά υψηλό (3εκτ. ευρώ), αλλά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Βραζιλιάνους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top