ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΡΓΗ στην Μπαρτσελόνα για τους ποδοσφαιριστές που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ μείωση μισθού

ΟΡΓΗ στην Μπαρτσελόνα για τους ποδοσφαιριστές που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ μείωση μισθού

Οργή επικρατεί στη Μπαρτσελόνα με τους ποδοσφαιριστές, που είναι οι μοναδικοί αθλητές του συλλόγου που δεν έχουν αποδεχθεί την μείωση των απολαβών τους.

Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία επιμένουν ότι η κατάσταση εντός του συλλόγου είναι τεταμένη καθώς οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλαδή οι Λιονέλ Μέσι, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρζι Ρομπέρτο επέλεξαν την… σιωπή, την ώρα που όλοι οι άλλοι αθλητές, είτε πρόκειται για το μπάσκετ, είτε για το χάντμπολ και το ποδόσφαιρο σάλας μετέφεραν την συναίνεση όλων για περικοπή των μισθών τους.

Η διοίκηση των Καταλανών είναι οργισμένη με τη στάση που κρατούν οι ποδοσφαιριστές, δηλαδή οι πιο ακριβοπληρωμένοι από όλους, οι οποίοι δεν έκαναν δεκτή την πρόταση για την μείωση των αποδοχών τους με δεδομένη την οικονομική ζημία που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη στάση που έχουν κρατήσει οι τέσσερις αρχηγοί σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Αντί, δηλαδή, να κάνουν προσπάθειες για να υπάρξει μια συμφωνία, έχουν επιλέξει την σιωπή δείχνοντας ότι δεν έχουν καμία διάθεση για συζήτηση.

Πηγή: sdna.gr

The post ΟΡΓΗ στην Μπαρτσελόνα για τους ποδοσφαιριστές που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ μείωση μισθού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top