ΚΥΠΡΟΣ

Ετοιμάζει Αγγελή ο Τον Κάανεν

Ετοιμάζει Αγγελή ο Τον Κάανεν

Όπως όλα δείχνουν ο Τον Κάανεν, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα, προορίζει για βασικό τον Αγγελή στο ματς με την Ομόνοια στη Λευκωσία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μερκής είναι τιμωρημένος με κάρτες, ο Αντράντε βρίσκεται στην Πορτογαλία και ο Γκουγιόν ταλαιπωρείται ακόμη με τραυματισμό, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του.

Ο Ολλανδός κόουτς αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αγγελή, δύο μήνες μετά την παρουσία του και πάλι στο αρχικό σχήμα, στον εντός έδρας αγώνα με την Δόξα. Ο Αγγελής μαζί με τον Ουόν θα έχουν δύσκολη αποστολή, ενώ η προσοχή του Κάανεν δεν περιορίζεται μόνο στην άμυνα. Θα πρέπει να βρει τις λύσεις και στις απουσίες των Παπουλή και Σανγκόι. Λόπες και Τουράμ καλούνται να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός κομβικού ντέρμπι και να επιστρέψουν στα γκολ. Σε ότι αφορά του Ρομπέρ και Στυλιανού προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του Κάανεν. Οριστικά εκτός ο Κολοκούδιας.

Το ζητούμενο για τον Απόλλωνα είναι να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση, να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να φύγει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα. Αρκετός κόσμος αναμένεται να ταξιδέψει στη Λευκωσία, με την προπώληση των εισιτηρίων να αρχίζει από χθες. Όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Απόλλωνας, θα υπάρχει μόνο προπώληση, δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους φίλους της ομάδας στο ΓΣΠ.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top