ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα μπορούσε να ήταν ο Αυγουστή – Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ κόουτς, αυτοί της 2ης θητείας και από πότε ανέλαβαν όλοι

Θα μπορούσε να ήταν ο Αυγουστή – Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ κόουτς, αυτοί της 2ης θητείας και από πότε ανέλαβαν όλοι

Σε… αναστολή το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2019-2020, ελέω της εξάπλωσης του κορονοϊού, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το σκηνικό το τι μέλλει γενέσθαι με τις αγωνιστικές που εκκρεμούν.

Το Themasports.com σας θυμίζει τους προπονητές των ομάδων Α΄ κατηγορίας, από πότε ανέλαβαν το δύσκολο τους έργο στον πάγκο των ομάδων τους, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να είναι ο… μακροβιότερος όλων αυτών.

Θα μπορούσε ο μακροβιότερος να ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα, αν δεν προέκυπτε το διαζύγιο τον περασμένο Αύγουστο διάρκειας 35 ημερών.

Επίσης, το αξιοσημείωτο είναι ότι την 26η Φεβρουαρίου 2020 είχαμε δύο ανακοινώσεις προπονητών, του Νταβίντ Κανέδα στην ΑΕΚ και του Κώστα Σακκά στη Δόξα Κατωκοπιάς.

Επιπρόσθετα, Κετσπάγια, Ουζουνίδης, Χριστοδούλου, Γιανέφσκι κάνουν τη δεύτερη τους θητεία στον πάγκο όπου ηγούνται σήμερα…

ΟΜΟΝΟΙΑ

Χένινγκ Μπεργκ (Ανακοινώθηκε 06 Ιουνίου 2019)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Τιμούρ Κετσπάγια (Ανακοινώθηκε 07 Μαΐου 2019) – Είναι η δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ανόρθωσης, μιας και είχε προηγηθεί αυτή της 5ετίας 2004-2009.

ΑΠΟΕΛ

Μαρίνος Ουζουνίδης (Ανακοινώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2020) – Είναι η δεύτερη του θητεία στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μιας και είχε προηγηθεί αυτή της διετίας 2006-2008.

ΑΠΟΛΛΩΝ

Σωφρόνης Αυγουστή (Ανακοινώθηκε 04 Οκτωβρίου 2019) – Η πρώτη του θητεία στον πάγκο του Απόλλωνα είχε ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2016 όταν πήρε τη σκυτάλη από τον Πέδρο Εμανουέλ. Ένα χρόνο μετά, συγκεκριμένα 14 Δεκεμβρίου 2017, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι τον Μάιο του 2020.  Εντούτοις, ο αποκλεισμός από την Αϊντχόφεν τον Αύγουστο του 2019 από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και άλλοι λόγοι, ώθησαν τη διοίκηση του Νίκου Κίρζη στο να ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον Κύπριο κόουτς.  Μετά από ένα διάστημα 35 ημερών (30 Αυγούστου 2019 έφυγε – 04 Οκτωβρίου 2019 επέστρεψε) ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε εκ νέου τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα.

ΑΕΚ

Νταβίντ Κανέδα (Ανακοινώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2020)

ΑΕΛ

Ντούσαν Κέρκεζ (Ανακοινώθηκε 05 Μαρτίου 2018)

ΠΑΦΟΣ FC

Κάμερον Τόσακ (Ανακοινώθηκε 13 Δεκεμβρίου 2019)

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σάββας Πουρσαϊτίδης (Ανακοινώθηκε 18 Οκτωβρίου 2017) – Στις 29 Μαρτίου 2018 ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα την ανανέωση συμβολαίου μέχρι τον Μάιο του 2020.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάμπος Χριστοδούλου (Ανακοινώθηκε 27 Μαΐου 2019) – Είναι η δεύτερη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού, μιας και είχε προηγηθεί αυτή της σεζόν 2010-2011.

ΕΝΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Τσέντομιρ Γιανέφσκι (Ανακοινώθηκε 20 Ιανουαρίου 2020) – Είναι η δεύτερη του θητεία στον πάγκο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, μιας και είχε προηγηθεί αυτή της διετίας 2009-2011.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ντιν Κλάφουριτς (Ανακοινώθηκε 01 Ιανουαρίου 2020)

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Κώστας Σακκάς (Ανακοινώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2020)

The post Θα μπορούσε να ήταν ο Αυγουστή – Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ κόουτς, αυτοί της 2ης θητείας και από πότε ανέλαβαν όλοι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top