ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Κτύπησε στο πρόσωπο αστυνομικό – 19χρονος: «Παπά έλα τζιαι εγράψαν με» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Κτύπησε στο πρόσωπο αστυνομικό – 19χρονος: «Παπά έλα τζιαι εγράψαν με» - VIDEO

Σοβαρό περιστατικό ανάμεσα σε Αστυνομικό και πατέρα 19χρονου σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 01/04 στο χωρίο Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστο Ανδρέου μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ανέφερε ότι το βράδυ της Τετάρτης 01/04, η Αστυνομία ανέκοψε 19χρονο οδηγό για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις, παραβιάζοντας ουσιαστικά το διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας (μετά τις 21:00).

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, ο 19χρονος κάλεσε τον πατέρα του ο οποίος κατέφθασε στο σημείο και χτύπησε στο πρόσωπο τον Αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline ο 52χρονος πατέρας του 19χρονου ζήτησε εξηγήσεις για ποιο λόγο κατήγγειλαν με εξώδικο πρόστιμο 150 εύρω το παιδί του και έσπρωξε τον αστυνομικό.

Στην συνέχεια ο αστυνομικός ενημέρωσε τον 52χρονο πατέρα ότι είναι υπό σύλληψη και αυτός τον χτύπησε στο πρόσωπο, μπήκε στο όχημα του και εγκατέλειψε το σημείο.

Αργότερα η  Αστυνομία ενημέρωσε τον 52χρονο να μεταβεί στον Αστυνομικό σταθμό πράγμα που έπραξε και ενημερώθηκε για τις συνέπειες των πράξεων του. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να οδηγηθεί σε κατοπινό στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Χρίστου Ανδρέου στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top