RESPECT: Oι οπαδοί της Αταλάντα δημιούργησαν ένα προσωρινό νοσοκομείο (BINTEO)

RESPECT: Oι οπαδοί της Αταλάντα δημιούργησαν ένα προσωρινό νοσοκομείο (BINTEO)

Άξια συγχαρητηρίων η κίνηση των οπαδών της Αταλάντα.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι οπαδοί της Αταλάντα!

Συγκεκριμένα, σε έναν χώρο που κατάφεραν να εξασφαλίσουν και με την βοήθεια διάφορων ακόμη φορέων, δημιούργησαν ένα προσωρινό νοσοκομείο στο Μπέργκαμο ώστε να βοηθήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η τοπική κοινωνία.

Οι οπαδοί της Αταλάντα είχαν δείξει ξανά προ ημερών εξαιρετικά αντανακλαστικά, αφού είχαν δώσει το ποσό που τους επιστράφηκε από τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Βαλένθια για το Champions League σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post RESPECT: Oι οπαδοί της Αταλάντα δημιούργησαν ένα προσωρινό νοσοκομείο (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.