ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έλαβαν εξιτήριο ακόμη 3 ασθενείς - Η κατάσταση των υπολοίπων

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έλαβαν εξιτήριο ακόμη 3 ασθενείς - Η κατάσταση των υπολοίπων

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα Πέμπτη (02/04) τρεις ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις 19.30 απόψε Πέμπτη (02/04) νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 35 άνθρωποι, πέντε από τους οποίους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σήμερα έγιναν στο Νοσοκομείο Αναφοράς τέσσερις εισαγωγές ασθενών και από το σύνολο των 30 προσώπων, τα 12 νοσηλεύονται στη Γυναικολογική Κλινική, 13 στην Παιδιατρική και 5 στην Παθολογική Κλινική, η οποία άνοιξε για να φιλοξενήσει και άλλα κρούσματα κορωνοϊού.

Τα εξιτήρια δόθηκαν σε άτομα των οποίων τα αποτελέσματα από τη δεύτερη εξέταση για κορωνοϊό ήταν αρνητικά. Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν σπίτι τους όπου και θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου 2020 όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς μέχρι και σήμερα, νοσηλεύθηκαν συνολικά 75 άτομα με κορωνοϊό διαφόρων ηλικιών, ενώ 32 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς αυξομειώνεται συνεχώς, αφού γίνονται νέες εισαγωγές και δίνονται εξιτήρια σε πρόσωπα τα οποία αποθεραπεύονται.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτικό προσωπικό και από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ θα ενισχυθεί και με τον κατάλληλο εξοπλισμό με στόχο οι ασθενείς να λάβουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ελλείψεις στα ιατρικά αναλώσιμα αφού υπάρχει πληθώρα προσφορών και δωρεών από εταιρείες και απλό κόσμο που ενισχύουν το Νοσηλευτήριο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top