ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κορύφωση της πανδημίας αναμένεται στις 11 Μαΐου

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κορύφωση της πανδημίας αναμένεται στις 11 Μαΐου

Στις 11 Μαΐου αναμένεται να υπάρξει κορύφωσή των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Τουρκία, σύμφωνα με το μέλος της επιστημονικής ομάδας της χώρας καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Άγκυρας, Αλπάι Αζάπ, ο οποίος αναφέρει ότι η κορύφωση επέρχεται 60 μέρες μετά που παρουσιάζεται το πρώτο κρούσμα.

“Εμείς το πρώτο κρούσμα το είχαμε στις 11 Μαρτίου, επομένως έχουμε ακόμη 3-4 βδομάδες”, ανέφερε. Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή, η επιδημία ξεκίνησε στην Κίνα, έφτασε στην κορύφωσή της και μετά ξεκίνησε η κάθοδος. Στη συνέχεια στην Ιταλία υπήρξε η ίδια κατάσταση. “Την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και στις δικές μας πόλεις. Πρέπει να δούμε την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η νόσος”, ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE