ΔΙΕΘΝΗ

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κορύφωση της πανδημίας αναμένεται στις 11 Μαΐου

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κορύφωση της πανδημίας αναμένεται στις 11 Μαΐου

Στις 11 Μαΐου αναμένεται να υπάρξει κορύφωσή των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Τουρκία, σύμφωνα με το μέλος της επιστημονικής ομάδας της χώρας καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Άγκυρας, Αλπάι Αζάπ, ο οποίος αναφέρει ότι η κορύφωση επέρχεται 60 μέρες μετά που παρουσιάζεται το πρώτο κρούσμα.

“Εμείς το πρώτο κρούσμα το είχαμε στις 11 Μαρτίου, επομένως έχουμε ακόμη 3-4 βδομάδες”, ανέφερε. Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή, η επιδημία ξεκίνησε στην Κίνα, έφτασε στην κορύφωσή της και μετά ξεκίνησε η κάθοδος. Στη συνέχεια στην Ιταλία υπήρξε η ίδια κατάσταση. “Την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και στις δικές μας πόλεις. Πρέπει να δούμε την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η νόσος”, ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top