ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες από γιο 64χρονου θανόντα – «Έπαιρνα τηλέφωνο για ιχνηλάτηση και με έστελνε ο ένας στον άλλον» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες από γιο 64χρονου θανόντα – «Έπαιρνα τηλέφωνο για ιχνηλάτηση και με έστελνε ο ένας στον άλλον» - VIDEO

Σοβαρή καταγγελία έκανε ο γιος του 64χρονου που έφυγε από κορωνοϊό τα ξημερώματα της Παρασκευής 03/04.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Χριστόφορος Βίκτωρος, ανέφερε πως όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με κορωνοϊό επικοινωνούσε με την υπηρεσία ασθενοφόρων (1420) και το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να γίνει η διαδικασία ιχνηλάτησης και ότι ο ένας τον έστελνε στον άλλον, όπως ήταν η χαρακτηριστική του έκφραση (05΄12΄΄).

Και πρόσθεσε: 'Είχαν την ανέδεια να με πάρουν προσωπικά σήμερα από το Υπουργείο Υγείας και μου ζήτησαν να μεταφέρω τη μητέρα μου εγώ στο Νοσοκομείο της Λεμεσού για να της πάρουν δείγμα, από τη στιγμή που ζούσε με τον πατέρα μου στο ίδιο σπίτι'.

Έθεσε ακόμη το θέμα ότι ο προσωπικός ιατρός του πατέρα του δεν απαντούσε καν στις τηλεφωνικές κλήσεις που του γίνονταν για να τους συμβουλεύσει.

Έκανε λόγο για λάθος ανθρώπους σε λάθος πόστα και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, να επέμβει.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του νοσηλευόταν σε αναπνευστήρα στο ΓΝ Λεμεσού και στην συνέχεια τον αφαίρεσαν από τον αναπνευστήρα και τον ενημέρωσαν αρχικά ότι ήταν εντάξει  και μάλιστα θα κέρδιζε την μάχη.

Για αυτό τον λόγο ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου για να παραχωρήσει το κρεβάτι του στο ΓΝ Λεμεσού σε άλλο άνθρωπο που το χρειαζόταν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας Δρ. Γεώργιος Νικολόπουλος δήλωσε πως δεν γνωρίζει τι έχει γίνει με την συγκεκριμένη περίπτωση ανέφερε ότι αυτό θα διερευνηθεί από το Υπουργείο Υγείας. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top