ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανακτισμένος ο Δ.Λιβαδιών: Νεαροί κατέστρεψαν σχολική περιουσία - Αγνοούν το Διάταγμα επιδεικτικά με τις μοτοσυκλέτες τους

Αγανακτισμένος ο Δ.Λιβαδιών: Νεαροί κατέστρεψαν σχολική περιουσία - Αγνοούν το Διάταγμα επιδεικτικά με τις μοτοσυκλέτες τους

Ουτε ο κορωνοϊος δεν σταματά τους νέους απο το να παρανομήσουν διπλά. Στον Δήμο Λιβαδιών ομάδα νεαρών κατέστρεψε σχολική περιουσία ενω ταυτόχρονα παραβιάζουν το Διάταγμα για άσκοπες μετακινήσεις.

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Λιβαδιών ,Μάριος Αρμένης έκανε γνωστό ότι τις τελευταίες μέρες νεαροί προκαλούν κακόβουλες ζημιές και καταστροφή δημόσιας περιουσίας αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Οπως ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση του , στις 2 Απριλίου προκλήθηκαν ζημίες στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών. Συγκεκριμένα νεαροί προκάλεσαν σοβαρές ζημίες στην σχολική περιουσία και στην συνέχεια έκαψαν και κατέστρεψαν το πλαστικό γρασίδι.

Εθιξε στη συνέχεια το θέμα με την αστυνόμευση καθώς όπως ανέφερε "παρά τις συναντήσεις που είχαμε με την αστυνομία και τις προειδοποιήσεις μας δεν κατέστη δυνατή η αποτροπή των ζημιών"

 

Ενώ συνέχισε αναφέροντας στη γραπτή ανακοίνωση του ότι "Νεαροί παρά τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας και πάρα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για περιορισμούς διακίνησης, αντί να περιοριστούν στα σπίτια τους, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ανεύθυνα θέτοντας πρωτίστως σε κίνδυνο τους εαυτούς τους, τις οικογένειες και τους φίλους τους σε σχέση με την πανδημία. Πέραν αυτού όμως καθημερινά μέρα και νύχτα προκαλούν οχληρία με τις μοτοσυκλέτες τους, με την ρίψη κροτίδων και με την καταστροφή δημόσιας και σχολικής περιουσίας.

Θα ήθελα να απευθύνω για ακόμη μία φορά έκκληση στην αστυνομία να προβαίνει σε καλύτερη και πιο συστηματική αστυνόμευση του Δήμου μας για αποφυγή αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να καλέσω τους γονείς αυτών των νεαρών που προβαίνουν σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες , να προβληματιστούν και να συμβουλεύσουν τα παιδιά τους να περιοριστούν στα σπίτια τους και να σταματήσουν επιτέλους αυτή την καταστροφική τους μανία.

Πραγματικά είναι λυπηρό, σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας, καθώς όλοι μας είμαστε προσηλωμένοι στον περιορισμό αυτής της πανδημίας να είμαι αναγκασμένος να κάνω τέτοιου είδους δηλώσεις γιατί κάποιοι νεαροί συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.
Τέλος θέλω να καλέσω τους δημότες μας, σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε παρόμοιο άμεσα να το καταγγέλλουν ανώνυμα στην αστυνομία"

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top