ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ασθενής που νοσηλευόταν μετά απο εγκεφαλικό το νέο κρούσμα στην Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ασθενής που νοσηλευόταν μετά απο εγκεφαλικό το νέο κρούσμα στην Πάφο

Ηλικιωμένη ασθενής που νοσηλευόταν λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου στο ΓΝ Πάφου περιλαμβάνεται ανάμεσα στα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.


Σύμφωνα με την διεύθυνση του ΓΝ Πάφου, η γυναίκα ενημερώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4/3 από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ότι  στο δεύτερο τεστ που έδωσε το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Κατόπιν τούτου αναμένεται να διακομισθεί το πρωί της Κυριακής  με ασθενοφόρο στο Κέντρο Αναφοράς στο ΓΝ Αμμοχώστου. 

Σημειώνεται πως στο Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται ακόμη πέντε ασθενείς αλλά σε μονόκλινα δωμάτια και αποτελούν όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο κρατικό νοσηλευτήριο σήμερα . 

Στο μεταξύ, το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας -  Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου  κατά την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρώτο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 70 ετών η οποία θα κρατηθεί για νοσηλεία στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών που επίσης λειτούργησε σήμερα στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE