ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τυφλός τηλεφωνητής στο Μακάρειο Νοσοκομείο θετικός - 'Χρησιμοποιούσαν όλοι τα ίδια ακουστικά'

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τυφλός τηλεφωνητής στο Μακάρειο Νοσοκομείο θετικός - 'Χρησιμοποιούσαν όλοι τα ίδια ακουστικά'

Τυφλός τηλεφωνητής στο Μακάρειο Νοσοκομείο θετικός στον κορωνοϊο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών (ΠΟΤ), Χριστάκη Νικολαΐδη, ο οποίος μίλησε στο τριτο του ΡΙΚ, ανέφερε πως βρέθηκε θετικός στον ιο τυφλός τηλεφωνητής δημόσιου νοσηλευτηρίου στην Λευκωσία και οπως φαίνεται μόλυνε ακόμα 6 συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα σχολίασε οτι πρόκειται για "τραγωδία" και ότι ο συγκεκριμένος τηλεφωνητής 48 χρόνων είχε συμπτώματα απο τις 22-23 Μαρτίου με κορωνοϊο ενώ η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη.

Σχολίασε οτι συνάδελφοι του τυφλού τηλεφωνιτή ζήτησαν απο τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου να απομακρυνθεί απο την πρώτη στιγμή που παρουσίασε συπτώματα στο Μακάρειο Νοσοκομείο αλλά το αίτημα τους δεν ικανοποιήθηκε.

Κατάγγειλε οτι δεν υπάρχει κανένα μέτρο για τους τηλεφωνητές και ότι χρησιμοποιούσαν τα ίδια ακουστικά.

Επίσης ανέφερε οτι ο 48χρονος τυφλός τηλεφωνητής  βρισκόταν σπίτι του παρά τις εκκλήσεις να μεταφερθει αμέσως σε κάποιο νοσοκομείο για διάγνωση αυτό άργησε και δεν μεταφέρθηκε εγκαίρως με αποτέλεσμα να μολυνθούν και άλλοι συνάδελφοι του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE