ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Προεδρικό SMS στους παίκτες με ευχαριστίες, υπόσχεση και… «ΚΑΡΦΙ» για Νεοφυτίδη

ΚΥΠΡΟΣ: Προεδρικό SMS στους παίκτες με ευχαριστίες, υπόσχεση και… «ΚΑΡΦΙ» για Νεοφυτίδη

Ο Πρόεδρος του Διγενή Μόρφου, Κρις Σωφρονίου, έστειλε μήνυμα με ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές της προσφυγικής ομάδας, για την κατανόηση που έδειξαν άπαντες στο θέμα της μισθοδοσίας και τους έδωσε και μία υπόσχεση για το μέλλον!

Αναλυτικά το μακροσκελές προεδρικό μήνυμα:

“Λεβέντες καλησπέρα. Έχει λίγες ημέρες που ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά περίμενα πρώτα κάποιες εξελίξεις. Όπως γνωρίζετε ιδιαίτερα οι παλιοί, αλλά και οι καινούργιοι, ο Διγενής Ακριτας Μορφου ποτέ δεν αδικεί κανέναν, για αυτό κι εμείς φανήκαμε σωστοί και πληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας μέχρι τις 15 Μαρτίου, μέχρι εκεί που μας ζητήθηκε.

Χαίρομαι αφάνταστα που ακούω ότι υπερασπίζεστε το σωματείο μας και εμάς ως διοίκηση υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Να είστε σίγουροι όταν και εάν εξασφαλιστούν επιπρόσθετοι πόροι από το κράτος ή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, εμείς θα φανούμε σωστοί.

Θέλω όμως να έχετε κατά νουν, ότι η συγκρουσιακή τάση που ακόλουθα ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ με τα σωματεία, δεν θα βγει σε καλό των ποδοσφαιριστών, αφού δεν εκτιμά τη μεγάλη προσπάθεια και έχει συγκρουσιακή διάθεση.

Εμείς προσπαθούμε εκτός από το να διορθώσουμε τα πράγματα για το σωματείο μας, να διορθωθούν τα πράγματα και στη Β΄ κατηγορία γενικότερα και γι΄ αυτό έχει δημιουργηθεί μία επιτροπή των σωματείων της Β΄ κατηγορίας.

Έχω την τιμή να είμαι μεταξύ των προέδρων αυτής της επιτροπής. Θα διαβουλευτούμε με τους αρμοδίους μέσα σε πλαίσια συναντίληψης για τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του σωματείου μας και του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Με μεγάλη εκτίμηση, ο πρόεδρος σας, Κρις Σωφρονίου”.

The post ΚΥΠΡΟΣ: Προεδρικό SMS στους παίκτες με ευχαριστίες, υπόσχεση και… «ΚΑΡΦΙ» για Νεοφυτίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top