ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανούρης στο Τhemasports: “OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ”

Φανούρης στο Τhemasports: “OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ”

Δεν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις η διοίκηση για τους μισθούς των παιχτών, για το «νεκρό» χρονικό διάστημα της σεζόν. Βασικά περιμένουν να δουν αν θα επαναρχίσουν οι διοργανώσεις, όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου.

Επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο των  κυανολεύκων, επειδή από κάποιες τοποθετήσεις που έκανε προχθές σε ραδιοφωνικές εκπομπές, μερικοί έβγαλαν το συμπέρασμα ότι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάμουν σε άλλες ομάδες. Εμείς βρισκόμαστε στο ακουστικό μας και αναμένουμε να αποφασίσουν οι αρμόδιοι αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω, ότι εμείς έχουμε τη θέση, ότι οι τίτλοι και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, θα πρέπει να κριθούν στο γήπεδο. Όμως, αν για λόγους αδήριτης ανάγκης δεν καταστεί δυνατό να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, τότε θα είναι άλλη η συζήτηση. Εμείς δεν έχουμε λάβει αποφάσεις για τους μισθούς των παιχτών. Έγινε πληρωμή του μισθού του Φεβράρη πριν μερικές εβδομάδες».

Ο Φανούρης Κωνσταντίνου, πρόσθεσε, ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έχει τακτική επικοινωνία με τον προπονητή, αλλά και τους παίχτες. «Στα οκτώ χρόνια που διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας η παρούσα διοίκηση, δεν νομίζω ότι έμεινε κανένας ξεκρέμαστος», τόνισε.

The post Φανούρης στο Τhemasports: “OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ” appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top