Επαναπατρισμός Κυπρίων από το εξωτερικό με πτήση από Λονδίνο- Προσφορά δύο εταιριών το ταξίδι της επιστροφής

Επαναπατρισμός Κυπρίων από το εξωτερικό με πτήση από Λονδίνο- Προσφορά δύο εταιριών το ταξίδι της επιστροφής

Ενενήντα-έξι Κύπριοι, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό φθάνουν την Πέμπτη 9/4 στην Κύπρο με την πτήση της Cyprus Airways που φθάνει στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 21:00, ανακοινώνουν τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κάποιοι από τους επιβάτες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενώ κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπου είχαν μεταβεί είτε για επαγγελματικούς είτε για ιατρικούς λόγους.  Συγκεκριμένα, στην πτήση από το Λονδίνο προς την Λάρνακα θα ταξιδέψουν επαναπατρισθέντες από: 59 Ηνωμένο Βασίλειο, 30 Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 6 Νέα Ζηλανδία και 1 Γαλλία.

Σημειώνεται ότι η πτήση από τo Λονδίνο στην Λάρνακα είναι προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Cyprus Airways και της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια της εν λόγω πτήσης και η Κυβέρνηση επιθυμεί  να ευχαριστήσει δημόσια και τις δύο εταιρείες για την ευγενή προσφορά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.