ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν στον Στρόβολο - Απειλές, επιθέσεις με σμίλες και πυροβολισμοί με κυνηγετικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν στον Στρόβολο - Απειλές, επιθέσεις με σμίλες και πυροβολισμοί με κυνηγετικό

Σκηνές από αστυνομική ταινία διαδραματίστηκαν χθες Παρασκευή (10/04) βράδυ, λίγο μετά τις 21:00 στην περιοχή του Στροβόλου, εν μέσω φυσικά και των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν λόγω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, 49χρονος που πλησίαζε προς το σπίτι του με το αυτοκίνητό του, πρόσεξε 2 άτομα που κατέβηκαν από σταματημένο αυτοκίνητο να κλωτσούν την είσοδο διπλανής πολυκατοικίας. Όταν και πλησίασε το σταματημένο αυτοκίνητο, συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν άλλοι 2 επιβαίνοντες. Στο μεταξύ, ο ένας εκ των δραστών προσέγγισε το αυτοκίνητο του 49χρονου και ξεκίνησε να κλωτσάει την πόρτα του.

Οι 4 επιβαίνοντες αποχώρησαν μετά από λίγο, αλλά επέστρεψαν λίγο μετά με ενισχύσεις. Κατέφθασαν λοιπόν ακόμη 2 αυτοκίνητα, μεταφέροντας στο σύνολό τους 12-15 άτομα.

Τα άτομα αυτά ήρθαν με εμφανείς προθέσεις. Μάλιστα, ένας άνδρας κατέβηκε και ανέσυρε πιστόλι σημαδεύοντας προς το μέρος όπου βρισκόταν ακόμη ο 49χρονος, αυτή τη φορά με ακόμη 4 άτομα. Όταν ο άνδρας ο οποιος κατέβηκε από το αυτοκίνητο σημάδεψε έναν εκ των τεσσάρων, ο 49χρονος που κρατούσε δύο σμίλες, τις έριξε προς το μέρους του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το πιστόλι στο έδαφος.

Ακολούθως, ο 49χρονος πυροβόλησε στον αέρα με το κυνηγετικό του όπλο για εκφοβισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα 3 αυτοκίνητα να αναχωρήσουν.

Στην σκηνή κατέφθασε η Αστυνομία, όπου και απέκλεισε την περιοχή. Κατόπιν ερευνών, εντοπίστηκαν 27 πλήρη φυσίγγια, ξύλα, κομμάτια από γεμιστήρα και άλλα αντικείμενα. Παράλληλα, παραλήφθηκε και το κυνηγετικό όπλο του 63χρονου. Τα 4 άτομα έδωσαν επίσης μαρτυρία και για τα 3 οχήματα.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 10κ30 το βράδυ, βρέθηκε το ένα όχημα και ανακόπηκε. Στο όχημα εντοπίστηκαν 4 άτομα, ο ένας εκ των οποίων τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα. Τα άτομα συνελήφθησαν αρχικά για παράβαση των περιοριστικών μέτρων, ενώ ο ένας και για παράληψη συμμόρφωσης να σταματήσει.

Τα 4 άτομα αποτελούνταν από 2 Σύρους, έναν Τούρκο αιτητή ασύλο και έναν Ε/κ. Στο όχημά τους βρέθηκε και μαχαίρι 15 εκατοστών, με αποτέλεσμα την επανασύλληψη τους για μαχαιροφορία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top