ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδέχθηκε το ΜΕΓΑΛΟ λάθος που έκανε στον Ολυμπιακό ο «Πίπης» – Με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην άσος της ΑΕΛ

Παραδέχθηκε το ΜΕΓΑΛΟ λάθος που έκανε στον Ολυμπιακό ο «Πίπης» – Με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην άσος της ΑΕΛ

Ο Πίτερ Οφορίκουε (σσ. αγωνίστηκε για ένα… φεγγάρι και στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ για μερικούς μήνες τη σεζόν 2008-2009) μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το πιο μεγάλο λάθος του όταν δεν άκουσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Οφορίκουε είπε στο citisportsonline.com για:

Το ματς με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία: «Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ είχε τόσο κρύο που δεν μπορούσα να νιώσω τα πόδια μου και τα χέρια μου. Για την ακρίβεια, στην προθέρμανση έπρεπε να μιλήσω σε έναν συμπαίκτη μου, να με βοηθήσει να δέσω τα κορδόνια μου, γιατί δεν μπορούσα να λυγίσω τα δάχτυλά μου για να το κάνω. Ήμουν όμως σίγουρος ότι θα σκοράρω και το είχα πει στον προπονητή».

Τις απολαβές του: «Σε εκείνο το διάστημα που ακολούθησε ήμουν ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ελλάδα».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 το 1999 και το πιο μεγάλο λάθος του που δεν άκουσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού: «Ήθελα να υπηρετήσω τη χώρα μου. Έπαίξα όλο το τουρνουά με ενέσεις και πάγο τυλιγμένο γύρω από το γόνατό μου. Μετά από κάθε παιχνίδι, ήταν αδύνατο να περπατήσω. Το γόνατο μου πρηζόταν. Ο γιατρός της Εθνικής ομάδας μου έκανε πολλαπλές ενέσεις πριν από κάθε παιχνίδι. Κοιτάζοντας πίσω, παίζοντας με αυτόν τον τραυματισμό, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου διότι από τον Ολυμπιακό μου είχαν πει ότι δεν έπρεπε να παίξω και θα ήταν λάθος».

Το τι κάνει σήμερα: «Δεν ήθελα να είμαι στο ποδόσφαιρο. Όμως ένας φίλος από την Ελλάδα μου τηλεφώνησε μια μέρα και μου είπε να αναζητώ νέα ταλέντα. Αυτό ακριβώς κάνω τώρα. Ψάχνω νέα ταλέντα».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Παραδέχθηκε το ΜΕΓΑΛΟ λάθος που έκανε στον Ολυμπιακό ο «Πίπης» – Με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην άσος της ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top