Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 8 μήνες σχέσης

Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 8 μήνες σχέσης

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Βίγγου, έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί, η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης - Τα θέλω όλα», στο θέατρο Παλλάς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί και τα έχουν ξαναβρεί και ολα αυτά να έγιναν μέτα που ΄εκλεισε' το τεύχος είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.