ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΑΡΦΙΑ» για ΠΑ.Σ.Π.: «Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα – Δεν χωράνε εκβιασμοί, ούτε εξυπνάδες»

«ΚΑΡΦΙΑ» για ΠΑ.Σ.Π.: «Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα – Δεν χωράνε εκβιασμοί, ούτε εξυπνάδες»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων, τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με καυστικό τρόπο.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το πως διαχειρίζονται την κατάσταση στην ΕΝΠ: «Προσπαθούμε να δούμε με ποιο τρόπο θα προετοιμαστούμε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία δύσκολη στιγμή και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που συζητάμε. Η πραγματικότητα είναι δύσκολη για όλους. Θλίβομαι όταν μία πλευρά προσπαθεί να κερδίσει από μία κρίση. Είμαστε μια περιοχή που θα πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία. Ολόκληρες οικογένειες βασίζονται στον τουρισμό. Έρχεται μια δύσκολη συνέχεια, είναι διαχειρίσιμη, όμως πρέπει να δούμε τη νέα πραγματικότητα. Δεν χωράνε εκβιασμοί, ούτε εξυπνάδες. Ντρέπομαι να πάρω τον οποιοδήποτε άνθρωπο που η επιχείρηση του αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας και να του ζητήσω χορηγία».

Για το ότι η οικογένεια Τσόκκου θα πληγεί στο οικονομικό κομμάτι: «Δεν είναι μόνο ο κ. Τσόκκος. Όταν σε ένα νοικοκυριό υπάρχει μείωση στους μισθούς, τότε το πρώτο πράγμα που θα περιορίσει, είναι την ψυχαγωγία. Και ένα από αυτά είναι και το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα αλλάζουν και είναι ντροπή να μην το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Οι ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, όμως για να υπάρχουν, πρέπει να έχουμε και ομάδες».

Για το αν θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές βλέπουν μόνο το δικό τους συμφέρον: «Όλες αυτές τις μέρες διαβάζω διάφορα. Δεν είμαι ο ειδικός για να τοποθετηθώ. Με ενοχλεί όμως ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε όλοι. Με ενοχλεί που βγήκε η πρόταση της ΚΟΠ και αμέσως είχαμε απάντηση και βλέπουμε να γίνεται ένα διαδικτυακό ξεκατίνιασμα. Αν δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν. Άνθρωποι πεθαίνουν και το μόνο που συζητάμε είναι η παρουσίαση των πραγμάτων όπως μας βολεύει. Δεν βγάζω από αυτό και τις ομάδες. Το ποσοστό μείωσης του 23% θεωρώ ότι είναι δίκαιο».

Για το ότι η μείωση αυτή αφορά όλη τη σεζόν: «Το 23% αφορούσε όλη τη σεζόν, αφού τα έσοδα θα μειωθούν. Δεν έρχονται τμηματικά τα έσοδα. Κάποια συμμαζεύονται στο τέλος. Πάντα τέτοια περίοδο κυκλοφορούσε λαχείο που μας έφερνε 50.000 ευρώ. Η αποκοπή του 23% αποφασίστηκε, γιατί αυτή θα είναι η απώλεια για την ολοκλήρωση σεζόν. Εμείς πάντως εύκολα ή δύσκολα στο τέλος θα επιβιώσουμε και δεν θα κλείσουμε, αλλά θα πρέπει να βρεθούν λύσεις. Είμαστε μια κοινωνία που μάθαμε να ζητάμε από κυβερνήσεις και ομοσπονδίες. Δεν θα μας οδηγήσει στη λύση αυτό. Ίσως μας οδηγήσει στην πτώχευση πιο γρήγορα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει η οικονομική βάση για βοήθεια από την ΚΟΠ. Αυτό που με ενοχλεί, είναι ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την πραγματικότητα. Υπάρχουν πολύ μεγάλα προβλήματα σε όλο τον κόσμο κι εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου επιλέγουμε ένα δρόμο που δεν μας κάνει περήφανους. Μακάρι να μπορούσαν να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές μέχρι και το τελευταίο σεντ, αλλά αυτό πλέον δεν γίνεται».

Για το αν έχουν συζητήσει με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι την επέκταση της συνεργασίας τους: «Τη δεδομένη στιγμή, δεν μπορούμε να μπούμε σε τέτοια διαδικασία. Θα δούμε πρώτα τη νέα τάξη πραγμάτων και ίσως να μην μπορούμε καν να μπούμε σε τέτοια συζήτηση. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

The post «ΚΑΡΦΙΑ» για ΠΑ.Σ.Π.: «Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα – Δεν χωράνε εκβιασμοί, ούτε εξυπνάδες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top