LIKE ONLINE

Αν είναι δυνατόν: Kατέψυξαν την νεκρή κόρη τους με την ελπίδα να ξαναγεννηθεί!

Αν είναι δυνατόν: Kατέψυξαν την νεκρή κόρη τους  με την ελπίδα να ξαναγεννηθεί!

Σε κατάσταση απελπισίας είναι οι γονείς ενός κοριτσιού 2 ετών που πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο…

 Έχουν παγώσει το άψυχο σώμα της, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή μπορεί να επανέλθει στη ζωή, χάρη στην πρόοδο που θα έχει κάνει η επιστήμη.

Ο λόγος για την Matheryn Naovaratpong από την Ταϊλάνδη, η οποία θεωρείται πως είναι το νεαρότερο άτομο, που έχει ποτέ καταψυχθεί.

Η πανέμορφη μικρούλα, διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου τον προηγούμενο Απρίλιο, αφότου δεν μπόρεσε να ξυπνήσει ένα πρωί.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει έναν όγκο 11 εκατοστών στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου της.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι που πλήττει μικρές ηλικίες. Η κατάσταση της μικρής γρήγορα, χειροτέρεψε αφού έπεσε σε κώμα.

Μετά από μήνες εντατικής θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων 12 χειρουργείων στο κεφάλι, 20 χημειοθεραπειών και 20 ραδιοθεραπειών, οι γιατροί κατέληξαν στο ότι δεν έμεναν και πολλά πια για να κάνουν.

Η Matheryn, πέθανε τελικά στις 8 Ιανουαρίου αφού οι γονείς της, αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης. Μέχρι τη στιγμή που πέθανε είχε «χάσει» το 80% της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου της, με αποτέλεσμα να είναι παράλυτη η δεξιά πλευρά του σώματός της.

Οι γονείς της μικρής όμως, ευελπιστώντας πως η επιστήμη θα προχωρήσει και κάποια στιγμή μπορεί να την επαναφέρει στη ζωή, κατέψυξαν το μυαλό και το άψυχο κορμί της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top