ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μία άφιξη και μία αναχώρηση

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μία άφιξη και μία αναχώρηση

Δύο πτήσεις, μια αναχώρηση και μία άφιξη από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιούνται σήμερα, μεταφέροντας επιβάτες από και προς την Κύπρο, που εγκλωβίστηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10 το πρωί αναχωρεί για την Αθήνα αεροσκάφος της Cyprus Airways μεταφέροντας 131 πρόσωπα.
 
Γύρω στις 14.20 το μεσημέρι πτήση της Cyprus Airways, αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας από την Αθήνα περίπου 144 επιβάτες.

Οι επιβάτες από την Αθήνα είναι άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό όπου είχαν μεταβεί για επαγγελματικούς, προσωπικούς ή ιατρικούς λόγους, καθώς και φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
 
Σημειώνεται ότι τα αεροσκάφη με την προσγείωση τους στο αεροδρόμιο Λάρνακας σταθμεύουν σε χώρο του παλαιού αερολιμένα, όπου σε ειδικό χώρο, γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, δειγματοληψία για κορωνοϊό από όλους τους επιβάτες.
 
Στη συνέχεια, οι επιβάτες μεταφέρονται στους ειδικούς χώρους, όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες, ενώ οι ασθενείς διακομίζονται σπίτι τους όπου επίσης θα βρίσκονται σε περιορισμό για το ίδιο διάστημα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top