ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαζί με τους «Βαυαρούς» ο ΑΠΟΕΛ – Οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες των… ρεκόρ τίτλων

Μαζί με τους «Βαυαρούς» ο ΑΠΟΕΛ – Οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες των… ρεκόρ τίτλων

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας d.costanorte.com.br αναφέρεται στις ομάδες που έχουν… ρεκόρ με συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων.  Συγκεκριμένα, τις ομάδες που για χρόνια κατακτούν τα πρωταθλήματα στις χώρες τους.

Μία εξ αυτών των ομαδων είναι και ο ΑΠΟΕΛ.

«Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από εφτά διαδοχικές κατακτήσεις πρωταθλήματος. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κύπρου έχει συχνές παρουσίες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του και εκτός της τοπικής σκηνής» η χαρακτηριστική αναφορά στο δημοσίευμα.

Επτά συνεχόμενες φορές πανηγύρισε και η Μπάγερν. ΑΠΟΕΛ και Μπάγερν παίρνουν τα εγχώρια πρωταθλήματα από τη σεζόν 2012-13.

Περισσότερους σερί τίτλους από τον ΑΠΟΕΛ και την Μπάγερν, μετρούν τέσσερις ομάδες. Συγκεκριμένα, Γιουβέντους, Σέλτικ, Λουντογκόρετς και Δε Νιου Σαιντς κατακτούν εδώ και οκτώ χρόνια τον τίτλο στα πρωταθλήματά τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ρεκόρ όλων των εποχών με συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων κατέχουν η Λίνκολν και η Σκόντο. Αμφότερες πανηγύρισαν 14 σερί τίτλους. Η πρώτη στη Λετονία πήρε τον τίτλο από το 2002-03 μέχρι το 2015-16, ενώ η δεύτερη στη Λετονία από το 1991 μέχρι το 2004.

The post Μαζί με τους «Βαυαρούς» ο ΑΠΟΕΛ – Οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες των… ρεκόρ τίτλων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top