ΠΑΦΟΣ: Δεν κατείχε πιστοποιητικό και αρνήθηκε έλεγχο - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Δεν κατείχε πιστοποιητικό και αρνήθηκε έλεγχο - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Yπό κράτηση τέθηκε 37χρονος για υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικών, εξύβριση και παράβαση του διατάγματος Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 37χρονος που περπατούσε χθες Δευτέρα (20/04) το απόγευμα στην Λεωφόρο Αγαπήνωρος αντέδρασε έντονα όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Ακολούθως αυτός εξύβρισε τους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε.

Επίσης καταγγέλθηκε και επειδή δεν κατείχε κανένα πιστοποιητικό για την διακίνηση του παραβιάζοντας το διάταγμα Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE