ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκτακτη οικονομική βοήθεια από τη FIFA στις Ομοσπονδίες – Το ποσό που θα πάρει η ΚΟΠ

Έκτακτη οικονομική βοήθεια από τη FIFA στις Ομοσπονδίες – Το ποσό που θα πάρει η ΚΟΠ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πακέτο οικονομικής στήριξης ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων που θα διανεμηθεί στις 211 ομοσπονδίες που αποτελούν κράτη – μέλη της.

Πακέτο οικονομικής στήριξης ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, που θα μοιραστεί στις 211 ομοσπονδίες που αποτελούν κράτη μέλη της ανακοίνωσε η FIFA μέσω του προέδρου της, Τζιάνι Ινφαντίνο:

«Η πανδημία έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς προκλήσεις για ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και θεωρήσαμε ότι είναι καθήκον της FIFA να είναι εκεί και να βοηθήσει όπου υπάρχουν άμεσες ανάγκες. Αυτό ξεκινάει με την παροχή άμεσης οικονομικής βοήθειας στις ομοσπονδίες μέλη μας, πολλές από τις οποίες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομική στενότητα.

Είναι το πρώτο βήμα ενός μακροπρόθεσμου οικονομικού πλάνου που έχουμε καταπονήσει για να ανταποκριθούμε στις έκτακτες συνθήκες. Ενωμένοι μαζί με τους εταίρους μας υπολογίζουμε τις απώλειες και δουλεύουμε πάνω στα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για τα επόμενα στάδια αυτού του πακέτου στήριξης», ήταν τα λόγια του Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι εξοφλεί άμεσα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της για τα έτη 2019, 2020 σε όλες τις ομοσπονδίες, προπλήρωσε όλα τα χρήματα που ήταν να δώσει τον Ιούλιο για λειτουργικά κόστη των ομοσπονδιών, ενώ ουσιαστικά με το νέο πακέτο στήριξης εξασφαλίζει επιπλέον τουλάχιστον 500.000 δολάρια σε κάθε ομοσπονδία ως έκτακτη ενίσχυση, ποσό που θα έπαιρναν μόνο αν πληρούσαν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.

Πηγή: sdna.gr

The post Έκτακτη οικονομική βοήθεια από τη FIFA στις Ομοσπονδίες – Το ποσό που θα πάρει η ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top