ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της άτυχης Μαρίας- «Έχασα τη γυναίκα μου….εννά πάω μαζί της» - Δύο μηνών έγκυος η 21χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ:  Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της άτυχης Μαρίας- «Έχασα τη γυναίκα μου….εννά πάω μαζί της» - Δύο μηνών έγκυος η 21χρονη

Συγκλονισμένη η κυπριακή κοινωνία, από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως αναφορικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας.

Ενώπιον μιας ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδία βρίσκονται οι αρμόδιες Αρχές, αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα 23χρονος, τραυμάτισε θανάσιμα την 21χρονη αδελφή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17.50 το απόγευμα, όταν η κοπέλα ενώ βρισκόταν στην οικία της στο χωριό Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται τραυματίστηκε θανάσιμα, ανήμερα των γενεθλίων της, από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Γύρω στις 20:30 ο 23χρονος Ηλίας Χάρπας συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για ανθρωποκτονία, ενώ ο σύντροφος της 21χρονης, που έπεσε νεκρή ανήμερα των συγκλονίζει με τις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες έχοντας πολλά αναπάντητα γιατι, με κυριότερο την παροχή σφαιρών τυφεκίου G3 στον 23χρονο.

Όπως ανέφερε ο σύντροφός της η άτυχη 21χρονη γιόρταζε σήμερα Τρίτη (05/05) τα γενέθλιά της, ενώ διένυε το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Σήμερα έκλεινε 21 χρονών η γυναίκα μου, έκλεινε δυο μηνών το μωρό. Γιατί τουντο πράμα το ΓΕΕΦ, γιατί; Θέλω να μου δώσουν απαντήσεις. Έτο έπαιξε την, τι γινίσκεται τωρα. Έχασα την γυναίκα μου, τι να κάμω εγώ τωρά; Πέτε μου, έννα πάω μαζί της έτσι θα κάμω, αφού θέλουν έτσι, έτσι…» τα λόγια του αρραβωνιαστικού της Ξένιου.

Ο 23χρονος νεαρός μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και ανακρίνεται ενώ την Τετάρτη 5/5 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 
Το στρατιωτικό τυφέκιο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top