ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ – Συμβόλαια παικτών: «Η κυβέρνηση πιθανόν να απορρίψει τα σωματεία-Θα πρέπει να τα πληρώσουν όλα»

ΚΥΠΡΟΣ – Συμβόλαια παικτών: «Η κυβέρνηση πιθανόν να απορρίψει τα σωματεία-Θα πρέπει να τα πληρώσουν όλα»

Ο Πάρης Σπανός, νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΠ, στην τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου για τα ΜΜΕ με θέμα τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, κλήθηκε να απαντήσει και για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Τι είπε:

«Τα σωματεία πιστεύω ότι θα βασιστούν στα σχέδια τα οποία έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση, ως λόγο για να αποφύγουν την πληρωμή περαιτέρω μισθών. Έχουν αποτεθεί στο σχέδιο πλήρους αναστολής εργασιών, το οποίο λέει πως πέραν από το ποσό που παίρνει κάποιος από την κυβέρνηση ο εργοδότης του δεν υποχρεούται να πληρώσει κάτι περισσότερο. Τερματίζοντας το πρωτάθλημα θα συνεχίσουν υποθέτω να είναι στο σχέδιο πλήρους αναστολής οπότε θα μπορούν να αποφεύγουν τις πληρωμές. Τέτοια προσέγγιση θα ήταν άκρως επικίνδυνη για τα σωματεία. Η κυβέρνηση πολύ πιθανόν να απορρίψει τα σωματεία καθώς δεν είχαν αναστείλει πλήρως τις δραστηριότητες τους. Εάν δεν μπουν οι ομάδες στο σχέδιο τότε αυτόματα θα πρέπει να ξέρουν πως μπορούν οι παίκτες να διεκδικήσουν ολόκληρο το συμβόλαιο τους. Από την στιγμή που οι ομάδες έδιναν οδηγίες στους παίκτες να προπονούνται αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι δεν ανεστάλη πλήρως η λειτουργία τους».

The post ΚΥΠΡΟΣ – Συμβόλαια παικτών: «Η κυβέρνηση πιθανόν να απορρίψει τα σωματεία-Θα πρέπει να τα πληρώσουν όλα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top