ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δραματική έκκληση για την 26χρονη που «έσβησε» από κορωνοϊό- «Βοηθήστε μας» - Ορφανό 3χρονο κοριτσάκι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δραματική έκκληση για την 26χρονη που «έσβησε» από κορωνοϊό- «Βοηθήστε μας» - Ορφανό 3χρονο κοριτσάκι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η 26χρονη Sonya Kaygan είναι το νεαρότερο θύμα κορωνοϊού της τουρκοκυπριακής κοινότητας στη Βρετανία.

Η άτυχη φροντίστρια, άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Απριλίου μετά από μάχη με τον Covid-19 βυθίζοντας στον πένθος φίλους και συγγενείς και αφήνοντας ορφανό κοριτσάκι τριών ετών που μεγάλωνε μόνη της.

Η νεαρή μητέρα πάλεψε για 16 μέρες με τον κορωνοϊό ωστόσο «έσβησε» και σύμφωνα με την οικογένεια της η τελευταία της επιθυμία ήταν να επιστρέψει στην Κύπρο για να ταφεί.

Για τον λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει έρανο ώστε να ανταπεξέλθουν στο υψηλό ποσό της μεταφοράς της σορού της στην Κύπρο.

Η αδελφή της μιλώντας στην Yeni Duzen αναφέρει ότι η οικογένεια δεν έχει κοιμηθεί τις τελευταίες 20 μέρες αφού δεν βρίσκουν τρόπο να φέρουν και να θάψουν την 26χρονη στην αγαπημένη της Κύπρο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Reuters τα τελευταία λόγια της νεαρής γυναίκας προς την μητέρας της ήταν τα εξής: «Αν δεν τα καταφέρω πρόσεχε την κόρη μου»

Η γιαγιά Ayse που φροντίζει το 3χρονο κοριτσάκι (έχουν και το ίδιο όνομα) συγκλονίζει αναφέροντας: «Η μικρή συνέχεια ρωτά ΄Πού είναι η μαμά΄;Τι μπορώ να της πω;»

 «Το να την φροντίσω είναι το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι συντετριμμένη, δεν μπορώ να πιστέψει ότι η κόρη μου δεν ζει» δηλώνει με δάκρυα στα μάτια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top