ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά την κοινότητα Σια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά την κοινότητα Σια

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Κυριακή 10/5/2020, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή της κοινότητας Σια, σε απόσταση 300 περίπου μέτρων από το κρατικό δάσος.

Η πυρκαγιά που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο το Κρατικό Δάσος, τέθηκε υπό έλεγχο στις 13.30 χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και κατοίκων της κοινότητας, αφού έκαψε 2 περίπου δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με ελαιόδεντρα, πεύκα και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 2 λειτουργοί του Τμήματος Δασών και 16 δασοπυροσβέστες με 7 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και κάτοικοι της περιοχής με τη χρήση γεωργικών μηχανημάτων.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια. Όμως τα ακριβή αίτια πρόκλησής της διερευνώνται από την Αστυνομία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE