ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΥΨΩΝΑΣ: Πήγαν να κάψουν στρώμα και παλιά ρούχα - Χρειάστηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα για να τεθεί υπό έλεγχο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΥΨΩΝΑΣ: Πήγαν να κάψουν στρώμα και παλιά ρούχα - Χρειάστηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα για να τεθεί υπό έλεγχο

Υπό έλεγχο τέθηκε χθες πυρκαγιά σε οικία, στον Ύψωνα, από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα σε στρώμα κρεβατιού και ρούχα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 12.15 την Κυριακή λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε παλαιά οικία στον Ύψωνα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το πυροσβεστικό σταθμό Μονοβόλικου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.53.
 
Προστίθεται ότι άτομο που διέμενε στην οικία έθεσε κακόβουλα φωτιά σε στρώμα κρεβατιού και σε σωρό από παλαιά ρούχα. Η πυρκαγιά περιορίστηκε χωρίς να προκύψει οποιοσδήποτε κίνδυνος και η Αστυνομία ανέλαβε την υπόθεση αναφέρεται.

Εξάλλου, η ώρα 12.34  η Πυροσβεστική Υπηρεσία βοήθησε υποστηρικτικά το Τμήμα Δασών με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μεταξύ των χωριών Σιάς - Αλάμπρας.

Επίσης, η ώρα 13.45  λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, αριθμό ελαιόδεντρων, 20 μπάλες σανού και εγκαταλελειμμένα υποστατικά μεταξύ των χωριών Δαλίου- Γερίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας και σταθμό υπαίθρου Νήσου με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.10. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση  τεσσάρων εκταρίων περίπου.
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 10ης Μαΐου  2020 μέχρι και τις 06.00 της 11ης Μαΐου 2020 ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου και η CNP Ασφαλιστική ξεκινούν σήμερα για 19η συνεχόμενη χρονιά την Εκστρατεία Πυρασφάλειας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top