ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

Τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε την Τετάρτη 13/5 η Αστυνομία Πάφου τα οποία έπαιζαν βόλεϊ, παραβιάζοντας το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα  300 ευρώ έκαστος.

Να θυμισουμε ότι εντός της ημέρας καταγγέλθηκαν άλλα 6 πρόσωπα, τέσσερα γιατι έπιναν καφέ εντός περιπτέρου στη Λεμεσό, ενώ σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου δύο πρόσωπα έπαιζαν με χαρτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE