ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ματ Νταρμπισάιρ και οι άλλοι παίκτες

Ο… ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ματ Νταρμπισάιρ και οι άλλοι παίκτες

Ενα αγγλικό σάιτ αποφάσισε να αναφερθεί σε 8 Αγγλους ποδοσφαιριστές που έχει «ξεχάσει» το αγγλικό κοινό καθώς αγωνίζεται εκτός Νησιού. Μέσα σε αυτούς είναι και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Ακπομ.

Κάμερον Τζερόμ

jerome.jpg

Ο πρώην επιθετικός της Στόουκ και της Κάρντιφ αγωνίζεται από το 2018 στην Τουρκία για λογαριασμό της Γκεζτέπε. Τη φετινή χρονιά έχει πετύχει μόλις 3 γκολ σε 21 ματς.

Γκάρι Χούπερ

hooper.jpg

Ο πρώην στράικερ της Σέλτικ αποχώρησε από την Σκωτία το καλοκαίρι του 2013 και από τότε η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Εκεί που έπαιζε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους «Κέλτες», πήρε μεταγραφή στη Νόριτς, όπου δεν στέριωσε, και έπειτα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Από τον Οκτώβριο αγωνίζεται στη Νέα Ζηλανδία με τη φανέλα της Ουέλινγκτον Φοίνιξ, εκεί όπου μετράει 6 γκολ και 5 ασίστ σε 16 ματς.

Λι Κάτερμολ

cattermole.jpg

Ο πρώην αρχηγός της Σάντερλαντ αποχώρησε από τον αγγλικό Βορρά το περασμένο καλοκαίρι μετά από 10 χρόνια και αγωνίζεται με τη φανέλα της Φένλο. Πρόλαβε να αγωνιστεί 11 φορές με την ολλανδική ομάδα πριν το πρωτάθλημα διακοπεί λόγω κορωνοϊού. Το συμβόλαιό του λήγει τέλος Ιουνίου.

Ματ Ντέρμπισαϊρ

mat-derbyshire.jpg

Ενας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, έχοντας αγωνιστεί για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, βρίσκεται στην κυπριακή Ομόνοια εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπλάκμπερν μετρούσε 12 γκολ σε 21 ματς φέτος στην Κύπρο, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει πετύχει 64 γκολ σε 117 ματς με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Τσούμπα Ακπομ

akpom-y25yv.jpg

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα και αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο πρώην στράικερ της Αρσεναλ έχει πετύχει 9 γκολ σε 32 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τα «ασπρόμαυρα», συνολικά 17 γκολ και 8 ασίστ σε 65 ματς, έχοντα κατακτήσει αήττητο Πρωτάθλημα και Κύπελλο την περσινή χρονιά. Μάλιστα στο Κύπελλο, το δικό του γκολ ήταν αυτό που έδωσε το τρόπαιο στον Δικέφαλο.

Κεμάρ Ρουφ

moofe.jpg

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιντς πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Αντερλεχτ, με την βελγική ομάδα να πληρώνει στα «παγώνια» 6 εκατομμύρια για την απόκτησή του. Πέτυχε 6 γκολ σε 13 ματς, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα.

Τζόρντον Ματς

mutch.jpg

Ο πρώην κεντρικός μέσος των Κάρντιφ και Κρίσταλ Πάλας φαίνεται πως έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε έναν γυρολόγο, αν και ακόμη είναι 28 ετών. Μετά τον δανεισμό του στο Βανκούβερ, ο Ματς έπαιξε στην Γκιονγκνάμ στη Νότια Κορέα και από τον Φεβρουάριο είναι μέλος της Ααλεσουντ. Δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ακόμη με τη νέα του ομάδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τζέι Μποθρόιντ

bothroyd.jpg

Ο 38χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Αρσεναλ, ωστόσο κυρίως αγωνίστηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ασία, με την ιαπωνική Σαπόρο να είναι το «λιμάνι» του εδώ και τρία χρόνια. Την περσινή χρονιά πέτυχε 9 γκολ σε 23 ματς, ενώ φέτος πρόλαβε να παίξει μια φορά για το πρωτάθλημα πριν σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας.

Πηγή: www.metrosport.gr

The post Ο… ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ματ Νταρμπισάιρ και οι άλλοι παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top