ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ομάδα που πήγε στον «κάλαθο» και «μονόδρομος» η Κύπρος για Χριστοδουλόπουλο, οι προσφυγές και που… ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τον Ινσούα

Η ομάδα που πήγε στον «κάλαθο» και «μονόδρομος» η Κύπρος για Χριστοδουλόπουλο, οι προσφυγές και που… ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τον Ινσούα

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Όντως το αφεντικό εμφανίστηκε στην Σαλόνικα. Όπως και τα… ευρώ! Ο Χαριστέας πήρε το μηνιάτικό του (κανένα 8άρι αν δεν κάνω λάθος), πληρώθηκαν τα ενοίκια στον κόουτς, μπήκαν δόσεις σε λογαριασμούς παικτών. ΌΧΙ, όμως, σε όλους. Κάτι που έγινε γνωστό μέσα στ’ αποδυτήρια. Μάλιστα, οι δύο απλήρωτοι ξένοι δεν θα αργήσουν να μπουμπουνίσουν και την προσφυγή! (SPORTIME)

* Επιμένουν στην Αγγλία να εμπλέκουν τον Ουσεϊνού Μπα με την Άρσεναλ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους προς μεταγραφή κεντρικούς αμυντικούς στους Λονδρέζους, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που -για την ώρα- μοιάζει κάπως τραβηγμένο. Σύμφωνα με αυτό, η Άρσεναλ θα ήταν πρόθυμη να βάλει στην εξίσωση για την απόκτηση του Μπα το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην πειραϊκή ομάδα. (LIVE SPORT)

* Για τον Ινσούα, πάντως, αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Έτσι, λένε στην πιάτσα. Κάποιοι συνδέουν τον Αργεντινό με τον Ολυμπιακό και το μέλλον του Τσιμίκα. Έμαθα ότι όλο το αλισβερίσι γίνεται από ενδιάμεσους που επιδιώκουν τη μετακόμιση του Αργεντινού στο Λιμάνι. Θεωρούν ότι ανάμεσα στα αφεντικά των δύο ΠΑΕ θα ξεσπάσει πόλεμος και η κόντρα θα μεταφερθεί και στο μεταγραφικό παζάρι προς όφελος του Ινσούα και όσων εμπλακούν σε ενδεχόμενη μετακίνηση.  (SPORTDAY)

* Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον για τον Λάζαρο Λάμπρου από την Αγγλία. Τα σχετικά μηνύματα έχουν φτάσει στο περιβάλλον του παίκτη και πιθανόν και σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συζητηθεί σοβαρά μία πρόταση για τον 23χρονο εξτρέμ. Στα 11 ματς που έκανε φέτος και με τα τρία γκολ που σημείωσε, έπεισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επενδύσει αγωνιστικά πάνω του και ο Φερέιρα έχει ήδη εκφραστεί πολύ ζεστά υπέρ του πρωταγωνιστικού ρόλου που θα έχει την επόμενη σεζόν. (METROSPORT)

* Ο Φερέιρα, από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει στο μυαλό του να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Ουάρντα, υπάρχει πλέον η σκέψη πώλησής του και ήδη έχει βγει στη… βιτρίνα από τον ΠΑΟΚ, με στόχο να πάρει και κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει, αφού το μέλλον του στην Τούμπα είναι δυσοίωνο. (LIVE SPORT)

* Ο Βασίλης Τοροσίδης ακόμη είναι υπό σκέψη. Δύσκολα να φορέσει για μία ακόμη χρονιά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια την ίδια στιγμή που το αφεντικό του Ολυμπιακού του’χει δώσει «λευκή επιταγή» για πόστο στο club. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 35χρονος φαντάζει πιθανότερο να επιστρέψει στην γενέτειρα του, την Ξάνθη και το σπίτι 500 τετραγωνικών… (SPORTIME)

* Δεν είναι μόνο ο Όλαφ Ρέμπε που εξετάζεται ως υποψήφιος αθλητικός διευθυντής για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υπάρχουν και άλλα ονόματα, άλλα προσπεράστηκαν και άλλα εξετάζονται, και στην πρώτη κατηγορία ανήκει μάλλον και αυτό του Ιγκόρ Κορνέεφ. Οι παλιότεροι θα τον θυμούνται την δεκαετία του ΄90, όταν αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ. Ο 53χρονος σήμερα Μοσχοβίτης, είχε αρχίσει καριέρα προπονητή στις ακαδημίες της Φέγενορντ και ως βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας, όμως από το 2009, στην Ζενίτ άρχισε καριέρα αθλητικού διευθυντή. (METROSPORT)

* Μια χαρά τα πηγαίνει ο Κωστάκης στην Πολωνία. Αλλά η νοσταλγία για την πατρίδα ενδεχομένως να τον επαναφέρει στα μέρη μας. Ο Παντελίδης, άλλωστε τον εκτιμάει και τον σκεφτόταν ως επιλογή στον Άρη. Έστω κι αν τον είχε δεύτερο στη λίστα του. Για τον Ατρόμητο, όμως, ο «Τριάντα» μοιάζει… λίρα εκατό. Το οικονομικό είναι ένα ζήτημα, αλλά πλέον και στην Πολωνία οι αποδοχές θα πάρουν την κάτω βόλτα. Απλώς για να γίνει η δουλειά θα πρέπει να αποχωρήσει με πώληση ένας εκ των Γούτα ή Ρισβάνη διότι τρεις Έλληνες κεντρικοί αμυντικοί μοιάζουν πολυτέλεια για τον Σπανό και για κάθε σοβαρό πρόεδρο. (SPORTDAY)

* Η φετινή χρονιά δεν «τσούλησε»! Το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Η Κύπρος λογικά θα τον περιμένει, αλλά εκείνος δεν βιάζεται. Πάντως, (και) λόγω ηλικίας το email στην Ντάρμσταντ για τον Χριστοδουλόπουλο πήγε στον κάλαθο των αχρήστων. (SPORTIME)

* Αξιοπρεπέστατος έχει αποδειχτεί ο Ντάνιελ και όταν το αντιλήφθηκε ο Ένινγκ, τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδιαίτερα θετικά για τον Άρη. Πράγματι ο Λάρσον αρέσει σε αρκετό κόσμο στο Ηράκλειο. Ως διάδοχος του Σεμέντο βεβαίως-βεβαίως. Το παλικάρι, πάντως, έχει υποστηρικτές και στα δυτικά προάστια, όπως έμαθα όταν θέλησα να ρωτήσω για τον Τριανταφυλλόπουλο. (SPORTDAY)

* Κακά τα ψέματα, δεν είναι από τις επιλογές σε «κέρδισαν» στο χορτάρι. Πόσο μάλλον από την στιγμή που εντάσσεται στο Top 3 των μεγαλύτερων συμβολαίων στα αποδυτήρια. Ο Καρέρα δεν «καίγεται» για το πατριωτάκι του, τον Βέρντε. Το ραπόρτο του είναι γνωστό ήδη στον Ίβιτς εξ ου και το σαφάρι στην αγορά για την απόκτηση ενός βαρβάτου εξτρέμ. Δεν είναι τυχαίο πως η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τον εκπρόσωπό του για τις επικείμενες περικοπές (20-25% για τον ίδιο) ένεκα της πανδημίας, ξεκινώντας από τον Βέρντε. Κίνηση που «φωτογραφίζει» πρόθεση εν όψει καλοκαιριού… (SPORTIME)

* Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τις τελευταίες μέρες για τα καλά τα δίχτυα του στη γαλλική αγορά. «Κάτι» φαίνεται να έχει εντοπίσει, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει πολλά πράγματα. Δεν μιλάμε φυσικά ούτε για τον 30χρονο εξτρέμ Γιοάν Κουρτ που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ ούτε για τον Ονιεκούρου της Μονακό που τον μπλέκουν οι Τούρκοι με τον Ολυμπιακό. Κάπου αλλού φέρεται να έχει εστιάσει την προσοχή της η ομάδα του Πειραιά… (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

The post Η ομάδα που πήγε στον «κάλαθο» και «μονόδρομος» η Κύπρος για Χριστοδουλόπουλο, οι προσφυγές και που… ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τον Ινσούα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top