ΣΥΝ. ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Έκκληση προς την Κυβέρνηση, τη Βουλή και τα πολιτικά κόμματα για το θέμα των κρατικών εγγυήσεων

ΣΥΝ. ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Έκκληση προς την Κυβέρνηση, τη Βουλή και τα πολιτικά κόμματα για το θέμα των κρατικών εγγυήσεων

Έκκληση προς την Κυβέρνηση, τη Βουλή και τα πολιτικά κόμματα, κάνει ο ΣΕΛΚ για το θέμα των κρατικών εγγυήσεων.


Έκκληση προς την Κυβέρνηση, τη Βουλή και τα πολιτικά κόμματα κάνει ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), ζητώντας, όπως, θέτοντας ως υπέρτατο στόχο το δημόσιο συμφέρον, αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία και εμπειρία των παραγωγικών φορέων της οικονομίας για την εξεύρεση κοινά αποδεκτών και λειτουργικών λύσεων, για το συμφέρον της κοινωνίας και της οικονομίας.

Σε σημερινή ανακοίνωση ο ΣΕΛΚ αναφέρει πως παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην οικονομία και προσθέτει πως «το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί συμφωνία για την παροχή τραπεζικών δανείων με κρατικές εγγυήσεις, στερεί από την αγορά τη ζωτική ρευστότητα που είναι απαραίτητη αυτή τη χρονική περίοδο».

«Στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η κοινωνία και η οικονομία του τόπου, όλα τα μέσα και εργαλεία για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων είναι απαραίτητα και χρήσιμα», καταλήγει ο ΣΕΛΚ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.