Λόρια για τη διακοπή, για αγώνα μπαράζ με Ομόνοια, τον όρο στο συμβόλαιο του και για την πιθανότητα πρότασης από άλλη ομάδα

Λόρια για τη διακοπή, για αγώνα μπαράζ με Ομόνοια, τον όρο στο συμβόλαιο του και για την πιθανότητα πρότασης από άλλη ομάδα

Συνέντευξη στην adjarasport παραχώρησε ο Γεωργιανός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευση του για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και μίλησε για το αν θα έπρεπε να γίνει αγώνας μπαράζ με την Ομόνοια, για την παρουσία του στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και για το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θεωρεί άδικη την απόφαση της ΚΟΠ για οριστική διακοπή:

«Δεδομένου της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, νομίζω ότι έχει ληφθεί μία άδικη απόφαση. Ο ιός στο νησί έχει αντιμετωπιστεί πολύ καλά, ο αριθμός μειώθηκε στο ελάχιστο, αφού καταγράφεται ακόμη και ένα κρούσμα την ημέρα και το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συνεχιστεί. Όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να συνεχιστεί. Αυτή ήταν η επιθυμία μας και δεν μας άρεσε η διακοπή του πρωταθλήματος. Είμαστε απογοητευμένοι με αυτή την απόφαση».

Για το αν θα ήταν πιο σωστό να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας για την πρώτη θέση:

«Στην χειρότερη περίπτωση, έπρεπε να παίξουμε ένα παιχνίδι με την Ομόνοια για το ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση, επειδή είχαμε τους ίδιους βαθμούς. Ήταν σίγουρα ευκολότερο να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας, παρά εννιά παιχνίδια στα πλέι-οφ, αλλά δεν θα γίνει».

Για το πως αξιολογεί την παρουσία του στην Ανόρθωση τη φετινή σεζόν:

«Μπορώ να την αξιολογήσω ως θετική. Είχα μία καλή σεζόν στην Κύπρο και μάλιστα, σε πολλά δημοσιεύματα με χαρακτήρισαν ως τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς».

Για το αν θα μείνει στην Ανόρθωση τη νέα περίοδο και αν εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα:

«Το συμβόλαιο μου με την Ανόρθωση προνοεί ακόμη ένα χρόνο. Υπάρχει όμως όρος, που μου δίνει τη δυνατότητα να φύγω από την ομάδα. Αν υπάρχει μία καλή προσφορά από ένα καλύτερο πρωτάθλημα, θα την εξετάσω».

The post Λόρια για τη διακοπή, για αγώνα μπαράζ με Ομόνοια, τον όρο στο συμβόλαιο του και για την πιθανότητα πρότασης από άλλη ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE