ΚΥΠΡΟΣ: Σκέψεις για έφεση - Τρία χρόνια φυλάκιση για 23χρονο που τα είχε θαμμένα σε περιβόλι

ΚΥΠΡΟΣ: Σκέψεις για έφεση - Τρία χρόνια φυλάκιση για 23χρονο που τα είχε θαμμένα σε περιβόλι

Ενδεχόμενο έφεσης για την περίπτωση του 23χρονου από την ελεύθερη Αμμόχωστο που καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Η καταδίκη του νεαρού έχει να κάνει με υπόθεση τριών κιλών κάνναβης, που προέκυψε τον περασμένο Νοέμβριο στη Δερύνεια.

Η Νομική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να εφεσιβάλει, κρίνοντας πως η ποινή που επιβλήθηκε είναι χαμηλή.

Το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψιν ως σοβαρούς μετριαστικούς παράγοντες το λευκό ποινικό του μητρώο του 23χρονου και το νεαρό της ηλικίας του.

Η ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε εντός πλαστικών (νάιλον) συσκευασιών θαμμένα στο έδαφος, σε περιβόλι που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Ο νεαρός ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, συνελήφθη μετά από παρακολούθηση, λίγη ώρα μετά που αναχώρησε από το μέρος, στο δρόμο προς το Παραλίμνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE