ΚΥΠΡΟΣ: Σκέψεις για έφεση - Τρία χρόνια φυλάκιση για 23χρονο που τα είχε θαμμένα σε περιβόλι

ΚΥΠΡΟΣ: Σκέψεις για έφεση - Τρία χρόνια φυλάκιση για 23χρονο που τα είχε θαμμένα σε περιβόλι

Ενδεχόμενο έφεσης για την περίπτωση του 23χρονου από την ελεύθερη Αμμόχωστο που καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Η καταδίκη του νεαρού έχει να κάνει με υπόθεση τριών κιλών κάνναβης, που προέκυψε τον περασμένο Νοέμβριο στη Δερύνεια.

Η Νομική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να εφεσιβάλει, κρίνοντας πως η ποινή που επιβλήθηκε είναι χαμηλή.

Το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψιν ως σοβαρούς μετριαστικούς παράγοντες το λευκό ποινικό του μητρώο του 23χρονου και το νεαρό της ηλικίας του.

Η ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε εντός πλαστικών (νάιλον) συσκευασιών θαμμένα στο έδαφος, σε περιβόλι που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Ο νεαρός ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, συνελήφθη μετά από παρακολούθηση, λίγη ώρα μετά που αναχώρησε από το μέρος, στο δρόμο προς το Παραλίμνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

Με την έλευση του νέου χρόνου, η Διεύθυνση και η Δημοσιογραφική Ομάδα του Themaonline σάς εύχονται ολόψυχα υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πολλές όμορφες στιγμές σε εσάς και τους ανθρώπους σας.