Έλεγχο από τον Γενικό Ελεγκτή για την αγορά των τεστ για τον κορωνοϊό, ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου

Έλεγχο από τον Γενικό Ελεγκτή για την αγορά των τεστ για τον κορωνοϊό, ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου

 

Ο Πρόεδρος της Ζαχαρίας Κουλίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ενεγράφη το θέμα και ότι ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή να ετοιμάσει ειδική έκθεση και ανάλογα με τις διαπιστώσεις του θα προχωρήσει και η Επιτροπή.
 
Η Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου δήλωσε ότι απεστάλησαν πολλά ερωτήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να τύχουν απαντήσεων πριν αρχίσει η συζήτηση.
 
Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξέφρασε την άποψη ότι επείγει η συζήτηση του θέματος σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες κατακύρωσης των προσφορών για την προμήθεια των διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό, στην Επιτροπή Ελέγχου για να διαφανεί αν υπήρξαν παρατυπίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: «Μυρίζει» αισχροκέρδεια η τιμή των τεστ για κορωνοϊό- €29 τα αναλώσιμα, 4πλάσια χρεώνουν τα εργαστήρια – Θα επέμβει η Ελεγκτική Υπηρεσία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE