«Ασπίδα» σε Πρόδρομο Πετρίδη: «Είναι κρίμα να δέχεται αυτή την κριτική»

«Ασπίδα» σε Πρόδρομο Πετρίδη: «Είναι κρίμα να δέχεται αυτή την κριτική»

Ο Βάσσος Ηλιάδης που φεύγει από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μετά από 6,5 χρόνια για επαγγελματικούς λόγους, στις δηλώσεις του στον Active, αναφέρθηκε στο τι πήγε λάθος τη φετινή σεζόν.

Επιπλέον, στάθηκε «ασπίδα» για τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομο Πετρίδη, υπογραμμίζοντας πως είναι κρίμα που δέχεται αυτή την κριτική για όσα κάνει.

Η απάντηση του:

«Θα ήθελα να μου απαντήσετε εσείς σε αυτό το ερώτημα. Αν είσαι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια που έχουν μεγεθυνθεί. Ο ΑΠΟΕΛίστας μετά από μία αποτυχία κάνει λες και έρχεται το τέλος. Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει μάθει στις επιτυχίες. Καλό είναι αυτό, δεν λέω. Υπάρχει κριτική και πρέπει να υπάρχει κριτική προς το δ.σ., προς τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά πρέπει αυτή η κριτική να γίνεται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι η ισοπεδωτική κριτική που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ειδικά προς τον κ. Πετρίδη που σας λέω ειλικρινά ότι ξοδεύει αμέτρητες ώρες για τον ΑΠΟΕΛ είναι κρίμα. Πραγματικά είναι κρίμα, για όσα κάνει γι’ αυτή την ομάδα να δέχεται αυτή την κριτική. Ειδικά όταν η ομάδα εκπληρώνει τους στόχους της. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό το θέμα, απλά και εγώ και ο κ. Φωτίου δεχθήκαμε κριτική, αλλά το τι δέχεται ο κ. Πετρίδης είναι απίστευτο. Και ένας πρόεδρος που για μένα, και το λέει και η ιστορία, είναι ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ».

The post «Ασπίδα» σε Πρόδρομο Πετρίδη: «Είναι κρίμα να δέχεται αυτή την κριτική» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE