ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλετε να μου πείτε ότι η Ομόνοια έχει τόση δύναμη που να επηρεάσει τις αποφάσεις Αναστασιάδη-Κούμα;»

«Θέλετε να μου πείτε ότι η Ομόνοια έχει τόση δύναμη που να επηρεάσει τις αποφάσεις Αναστασιάδη-Κούμα;»

Δηλώσεις στον Active έκανε το μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας της Ομόνοιας, Μιχάλης Παπαπέτρου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε τη δήλωση του κ. Σταύρου Παπασταύρου, ότι οι “πράσινοι” ζήτησαν επίσημα από την ΚΟΠ να τους απονείμει το τρόπαιο του πρωταθλητή, εάν και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που έχει μπει “λουκέτο”, ανακηρυχθούν πρωταθλητές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του για το συγκεκριμένο θέμα:

«Εγώ θα πω ότι ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα, έφτασε σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναγκαζόμαστε να διακόψουμε. Ποιοι αναγκάζονται να το διακόψουν; Είναι απόφαση της Πολιτείας και της ΚΟΠ, όχι της Ομόνοιας και του Παπασταύρου. Θέλετε να μου πείτε ότι η Ομόνοια έχει τόση δύναμη που να επηρεάσει τις αποφάσεις του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη και του Γιώργου Κούμα; Η Ομόνοια μέχρι τη στιγμή της σύσκεψης στο Προεδρικό, έλεγε πως θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο, όμως υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων, να ακολουθήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων για διακοπή του πρωταθλήματος.

Τώρα τι θα γίνει, αφού αποφασίστηκε να διακοπεί; Εάν γινόταν η διακοπή στις αρχές του πρωταθλήματος να το καταλάβω και να μην ανακηρύξουμε πρωταθλητή, όμως σε ένα τόσο προχωρημένο στάδιο, μήπως θα πρέπει να αναζητήσουμε να δούμε τι γίνεται και σε άλλα αθλήματα; Μήπως θα πρέπει να ρωτήσουμε για παράδειγμα τον πρωταθλητή ιστιοπλοΐας και αργυρό Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη, τι γίνεται όταν λόγω καιρικών συνθηκών ή για άλλους λόγους διακόπτεται η τελευταία ιστιοδρομία; Μήπως ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων ιστιοδρομιών;

Σε όλα τα αθλήματα ισχύει η κοινή λογική. Εγώ έχω την άποψη ότι από τη στιγμή που αποφασίσαμε καλώς και με βάση τη λογική ότι οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα μας εκπροσωπήσουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν μπορούμε να αφήσουμε μία εσωστρέφεια και μία μικροψυχία να κατευθύνει τις αποφάσεις μας. Γιατί η Ομόνοια θα μας εκπροσωπήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ; Επειδή τερμάτισε πρώτη μέχρι εκεί που πήγε το πρωτάθλημα στη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα, το να έρχονται να λένε “ναι αλλά δεν πήρε το πρωτάθλημα και η ιστορία θα γράφει ένα μεγάλο κενό” κλπ, δεν το καταλαβαίνω.

Εμάς μας ικανοποιεί ότι στη συνείδηση του τελευταίου φιλάθλου, είτε είναι Ομονοιάτης είτε όχι, η Ομόνοια τερμάτισε πρώτη στη φετινή σεζόν και γι’ αυτό τον λόγο θα παίξει την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Οι Ανορθωσιάτες που δεν το δέχονται, είναι κρίμα για τον εαυτό τους να επιτρέψουν στην εσωστρέφεια να κατευθύνει τις κινήσεις τους. Η Ανόρθωση έκανε μία εκπληκτική πορεία και άφησε πίσω της μία δύσκολη περίοδο, με την καθοδήγηση του Κετσπάγια και της νέας της διοίκησης. Η ομάδα τους έκανε μία εκπληκτική σεζόν και αντί να κοιτάξουν μπροστά και να χτίσουν πάνω στη μεγάλη τους φετινή επιτυχία, νομίζω ότι το να εμπλέκονται μέσα σε αυτές τις καταστάσεις και ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, αν το καλοσκεφτούν οι φίλοι μου οι Ανορθωσιάτες, δεν τους βοηθά ούτε τους ίδιους αυτό. Και πρέπει να σας πω ειλικρινά, ότι για εμένα η Ανόρθωση είναι από τα λίγα συμπαθή σωματεία που έχουμε στην Κύπρο».

The post «Θέλετε να μου πείτε ότι η Ομόνοια έχει τόση δύναμη που να επηρεάσει τις αποφάσεις Αναστασιάδη-Κούμα;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top