ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχήθηκε υγεία, ειρήνη και ευμάρεια για το Ραμαζάν μπαϊράμι

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχήθηκε υγεία, ειρήνη και ευμάρεια για το Ραμαζάν μπαϊράμι

Υγεία, ειρήνη και ευμάρεια ευχήθηκε με μήνυμά του στο τουίτερ προς τους Τ/κ και τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό του Ραμαζάν μπαϊράμ ή Γιορτή των Γλυκών, που ξεκινά αύριο.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην αγγλική και τουρκική γλώσσα. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει: «Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας και σε όλους τους Μουσουλμάνους στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο που γιορτάζουν τη γιορτή του Eid al-Fitr. Μακάρι να φέρει την υγεία, την ευημερία και την ειρήνη σε όλους. Έιντ Μουμπάρακ (Καλές γιορτές)».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE