ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΦΗ και ΠΑΟ το βιογραφικό του Βούρου…

Δεν θα κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΦΗ και ΠΑΟ το βιογραφικό του Βούρου…

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον 25χρονο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, ο κρητικός…γάμος, οι παλιόφιλοι Δώνης – Ρόκα και η προοπτική της καλοκαιρινής επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και το ρεπορτάζ…

Το σενάριο της επιστροφής του Πραξιτέλη Βούρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως θα μας απασχολήσει το φετινό καλοκαίρι κι φροντίσουμε να το΄χουμε κατά νου.

Απ΄το σημείο αυτό όμως, μέχρι ωσότου ο 25χρονος στόπερ να΄χει ήδη συμφωνήσει με τον ΟΦΗ – όπως κυκλοφόρησε στην Κύπρο – και να ετοιμάζει βαλίτσες για το Ηράκλειο, σαφώς και υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Κάτι άλλωστε που ξεκαθάρισε και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αναστάσης Πιφέας, μέσω δηλώσεων που έκανε την Δευτέρα (25/5) περί κρητικού…γάμου με τον ΟΦΗ.

«Είναι τιμή να ενδιαφέρεται μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΟΦΗ όμως αυτήν την στιγμή ο Πραξιτέλης είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Ο Βούρος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία άλλη ομάδα».

«Σκαλίζοντας» την υπόθεση – Βούρου αυτό που προκύπτει απ΄το ρεπορτάζ του SDNA, είναι πως έπειτα από τρία χρόνια στον ΑΠΟΕΛ ο Έλληνας αμυντικός ψάχνεται για την αποχώρησή του.

Κι ας έχει συμβόλαιο για άλλα δύο έτη με την ομάδα της Λευκωσίας. Μην ξεχνάμε πως όλα τα συμβόλαια υπάρχουν για να «σπάνε».

Κι έτσι και ο Βούρος εξασφαλίσει πως τα χρήματα που παίρνει στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα βρει σε άλλη ελληνική ομάδα, τότε η κυπριακή ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και το σχετικό μήνυμα έχει σταλεί προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Είτε μέσω δανεισμού, είτε ακόμα, ακόμα και πρόωρης λύσης της συνεργασίας, ο ΑΠΟΕΛ θα ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Βούρου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσο για τις ενδιαφερόμενες (σουπερλιγκάτες) ομάδες;

Στον ΟΦΗ διατηρούν θετικό report για τον ποδοσφαιριστή και θα μπορούσε πράγματι να αποτελέσει μια λύση για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα της αμυντικής γραμμής των Κρητικών εν όψει της νέας σεζόν.

Το θέμα είναι κατά πόσον οι Ηρακλειώτες μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του Βούρου, ώστε να χορέψουν μεταγραφική…σούστα μαζί του και να τον φέρουν για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί.

Στον Παναθηναϊκό ο συνωστισμός (Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Νούνες, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης) στο κέντρο της άμυνας, αυτομάτως αποδυναμώνει αν δεν εκμηδενίζει κιόλας την προοπτική της καλοκαιρινής μετακόμισης στο Κορωπί.

Εκτός κι αν πάλι κι αν υπάρξουν μαζεμένες αποχωρήσεις κεντρικών αμυντικών απ΄το «τριφύλλι» και αδειάσει χώρος στα στόπερ, ή το δίδυμο Δώνη – Ρόκα σκέφτεται τον Βούρο για δεξί – μπακ, θέση στην οποία αγωνίζεται κατά συνθήκη.

Κι αν ισχύει το τελευταίο, τότε γιατί οι «πράσινοι» να πάνε στην επιλογή του Βούρου και όχι σε έναν καθαρόαιμο δεξί μπακ;

Παρεμπιπτόντως, ο Δώνης γνωρίζεται πολύ καλά με τον Βούρο από την κοινή θητεία τους στον ΑΠΟΕΛ και ο σενιόρ – Ρόκα, από την περίοδο που ο ίδιος κυκλοφορούσε στα κυπριακά γήπεδα με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Λάρνακας.

Super League όμως, δεν είναι μονάχα ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι το βιογραφικό του Βούρου και μένει να φανεί αν μπορεί να εκδηλωθεί και «ζεστό» ενδιαφέρον που θα τον βάλει στο δρόμο του επαπανατρισμού.

Πηγή: sdna.gr

The post Δεν θα κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΦΗ και ΠΑΟ το βιογραφικό του Βούρου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top