Γιώργος Θεοφάνους: Η απώλεια της μητέρα του – ‘Είχε καρκίνο και δεν μας είπε τίποτα’

Γιώργος Θεοφάνους: Η απώλεια της μητέρα του – ‘Είχε καρκίνο και δεν μας είπε τίποτα’

DATA[

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας με παρουσιαστή το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν… ήταν και η ζωή με την μητέρα του και η απώλεια της.

“Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο Ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε εκεί, δεν τα κατάφερε να έρθει. Ήταν μια άρρωστη από όταν ήμουν εγώ στο δημοτικό. Θυμάμαι σαν τώρα πως είχε καρκίνο στον μαστό, το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν μας είπε τίποτα….Αποφάσισε, λοιπόν, να μην μας το πει, περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα και μετά μπήκε στο νοσοκομείο”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE