Εξι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Εξι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Εξι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τα έξι άτομα στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ένα πρόσωπο νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των ασθενών είναι καλή. 
 
Χθες το πρωί έγινε μία εισαγωγή ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθεί ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 148 εισαγωγές και δόθηκαν 128 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται εννέα άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE