ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση για Πατρίκ Βουό

Ανακοίνωση για Πατρίκ Βουό

Παρελθόν από τις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Πατρίκ Βουό, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στην λύση της συνεργασίας του με τον Πατρίκ Βουό προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι κατόπιν εισήγησης του Νίκου Παπαδόπουλου δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή του, με συνέπεια να έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Ιανουάριο και μετά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πατρίκ Βουό. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.»

Πηγή: www.sdna.gr

The post Ανακοίνωση για Πατρίκ Βουό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top