ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τη λες και… αρνητική εξέλιξη για Τιμούρ

Δεν τη λες και… αρνητική εξέλιξη για Τιμούρ

Η επιθυμία του Θεόδωρου Βασιλακάκη να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και τη νέα χρονιά με την Ανόρθωση, δημιουργεί κενό στο ρόστερ της “Κυρίας” το οποίο φυσικά και θα καλυφθεί.

Μπορεί ο Ελλαδίτης μέσος να είναι φιλότιμος παίκτης και να τίμησε το “ψωμί” που έφαγε από την Ανόρθωση, αλλά σίγουρα ο Τιμούρ Κετσπάγια (θα) περίμενε περισσότερα απ΄ αυτόν φέτος. Γι΄ αυτό άλλωστε και αποφάσισε πέρσι να τον φέρει στην ομάδα του.

Σημειώνουμε ότι μέτρησε 11 παρουσίες στο πρωτάθλημα, οι πέντε ως βασικός, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 587 λεπτά και σκόραρε (μόλις) ένα γκολ, στο νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο μάλιστα αγωνίστηκε με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, έχοντας δεμένο το κεφάλι του μετά από τραυματισμό που υπέστη και εκείνη η εμφάνιση του, θα είναι ότι καλύτερο θα θυμούνται απ΄ αυτόν οι οπαδοί της Ανόρθωσης στο σύντομο πέρασμα του.

Κρίνοντας πάντως από τη συνολική παρουσία του Ελλαδίτη μέσου, δεν τη λες και… αρνητική εξέλιξη την αποχώρηση του (χωρίς φυσικά αυτό να μειώνει την αξία του), από την στιγμή μάλιστα που η ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα αποζημιώσει τον παίκτη, αλλά θα έχει και τη δυνατότητα να ψάξει για κάτι καλύτερο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον Κατάλογο Α΄.

Ι.Ι.

The post Δεν τη λες και… αρνητική εξέλιξη για Τιμούρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top