ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο τα ξημερώματα - Τρία πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο τα ξημερώματα - Τρία πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση της

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 29ης Μαΐου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 30ης Μαΐου 2020 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,20 πυρκαγιές , 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά σε εστιατόριο στο χωριό Πισσούρι στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά το εστιατόριο έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά κατέκαψε τον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου και εξοπλισμό, καθώς επίσης την κουζίνα , και αποθήκες. Δεν υπήρχαν άτομα εντός κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 06.11 το Σάββατο (30/5).

Εργάστηκαν για την κατάσβεση 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού και 1 από τις Βρετανικές Βάσεις.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν το Σάββατο σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE